Info

Tellus 2024 info

Helluntaiherätyksen yhteinen lähetyskonferenssi Tellus kokoaa lähetystyöstä kiinnostuneet ja innostuneet, entiset ja nykyiset lähetit sekä seurakuntien vastuunkantajat ja vapaaehtoiset Jyväskylän helluntaikirkkoon 22.–23.3.2024. Tapahtuman järjestävät Avainmedia, Fida, Suomen Helluntaikirkko, IK-opisto ja Jyväskylän helluntaiseurakunta.

Tervetuloa!

Saapuminen tapahtumapaikalle ja pysäköinti

Jyväskylä on helposti saavutettavissa julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Suosittelemmekin valitsemaan ekologisen vaihtoehdon ja saapumaan Keski-Suomeen junalla tai linja-autolla. Jos saavut yksityisautolla, suosithan kimppakyytiä.

Tellus järjestetään Jyväskylän helluntaikirkossa, joka tunnetaan myös Tapahtumakeskus Helminä. Tapahtumapaikan osoite on Okkerinkatu 2, 40700 Jyväskylä (katso kartalla). Kirkolle tulee matkaa ydinkeskustasta kävellen noin puolitoista kilometriä ja Matkakeskukselta reilut kaksi kilometriä.

Jyväskylässä suosittelemme käyttämään paikallisliikennettä. Tapahtumapaikka on hyvin saavutettavissa paikallisbussilla, jyväskyläläisittäin linkillä, saavutpa sitten mistä suunnasta kaupunkia tahansa.

Hippoksen alueella on rajallisesti pysäköintipaikkoja ja niitä valvotaan tarkkaan. Jos siis saavut omalla henkilö- tai linja-autolla, varmistathan pysäköintialueen merkinnät ja mahdolliset pysäköintiajan rajoitukset. Kirkon välittömässä läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa tapahtumaosallistujille.

Majoittuminen

Tutustu Jyväskylän majoitusvaihtoehtoihin ja varaa yösijasi ajoissa. Alla olevasta linkistä löydät Telluksen majoitustarjoukset. Jos näistä et löydä sopivaa, lisää majoituspaikkoja löydät esimerkiksi Jyväskylän seutuun matkailupalvelujen kautta: https://visitjyvaskyla.fi/

RUOKAILU

Ennakkoilmoittautuneille on kirkolla ruokailumahdollisuus (lounas, kahvit ja iltapala) edulliseen hintaan. Ruokapaketti varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Telluksen ajan palvelee myös kahvio, josta voit ostaa pientä syötävää ja juotavaa.

Tapahtumapaikan lähellä on vain pari ravintolaa ja R-kioski. Kilometrin etäisyydellä on kaksi ruokakauppaa ja yläkaupungin ravintolat. Ydinkeskustassa noin puolentoista kilometrin päässä vaihtoehtoja on runsaasti.

INTERPRETATION AVAILABLE IN ENGLISH

Interpretation in English will be available in every event in the main hall Alfred. Headphones are available at the info desk in the church lobby.

Please, do not hesitate to contact us if you need any assistance. We are happy to serve you in English at the info desk as well at the registration.

ETKÖ PÄÄSE JYVÄSKYLÄÄN TÄLLÄ KERTAA?

Tiesithän, että Telluksen pääsalin ohjelma lähetetään suorana Jyväskylän helluntaiseurakunnan YouTube-kanavalla ja UskoTV:ssä?! Jos olet estynyt matkustamasta Jyväskylään, varaa Tellus silti kalenteriisi ja keskity tilaisuuksien antiin etänä. Kutsu vaikka pari kaveriakin mukaan ja heittäytykää mukaan Tellus-tunnelmaan ruudun välityksellä!

LISÄTIEDOT

Tapahtumaan liittyvät kysymykset: tellus [a] jklhelluntaisrk.fi