Mukaan missioon

Missio kaikille

Kokoamme tälle sivulle lähtijöille ja lähettäjille hyödyllisiä tietoja.

Tutustu myös Tellus-lähetyskonferenssin järjestäjien toimintoihin.

Fida International ry

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama järjestö, joka tekee työtä ihmisarvon puolesta yli 50 maassa yhdessä paikallisten kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Fidan työn keskiössä ovat lapset ja nuoret sekä haavoittuvassa asemassa elävät ihmiset. Fida tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja humanitaarista avustustyötä lähimmäisenrakkauden innoittamana. Järjestö välittää Jumalan rakkautta sanoin ja teoin, ihmisiä palvellen. 

Avainmedia Lähetysjärjestö ry

Avainmedia on medialähetysjärjestö, joka synnyttää ja kasvattaa seurakuntia kohdemaissa pääpainopisteenä saavuttamattomat kansanryhmät. Järjestö tekee lähetystyötä useilla maailman puhutuimmista kielistä ja yhteistyössä eri kristillisten järjestöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Avainmedian tavoitteena on olla nopea, tehokas ja luotettava y kansojen ja yksilöiden saavuttamiseksi median keinoin. 

IK-opisto

IK-opisto panostaa merkitykselliseen ja laadukkaaseen raamattukoulutyöhön, nuorisotoimintoihin sekä tapahtumiin. Opisto toimii tiiviissä yhteistyössä seurakuntien ja yhteistyötahojen kanssa. Monimuotoinen lähetyskoulutus antaa työkaluja kutsumuspolulle ja tukee niin lähettäjää kuin lähtijää. Uudistettu Tellus-lähetyskoulutus johdattaa opiskelijan lähetystyön teoriaan ja opastaa oman kutsumuksen kanssa. 

Helluntaikirkko

Suomen helluntaikirkko muodostuu helluntailiikkeen seurakunnista. Helluntaikirkon hallinnoi ja edistää Suomen helluntailiikkeen opillisia ja eettisiä asioita. Helluntaikirkko edistää myös kotimaassa helluntailiikkeen monikulttuurisuus– ja maahanmuuttajatyötä.