Ilmoittaudu Tellukseen

Ilmoittaudu ennakkoon

Tänä vuonna Tellus-konferenssiin ilmoittaudutaan ennakkoon, tapahtumassa ei kuitenkaan ole osallistumismaksua. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat paikkasi tapahtumakeskuksen pääsalissa ja ruokailun tapahtumapaikalla. Ennakkoilmoittautujille ruokapaketti on myös edullisempi.

HUOM! Ennakkoilmoittautumisen päätyttyäkin pyrimme pitämään ovet avoinna kaikille halukkaille, tilan turvallisuusohjeita toki noudattaen. Huomaa kuitenkin, että paikat pääsalissa on varattu ensisijaisesti ennakkoilmoittautuneille. Pääsalin täyttyessä tilaisuuksia voi seurata myös sivusalista screenin välityksellä.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan Tellukseen, peruthan osallistumisesi sähköpostitse (tellus [a] jklhelluntaisrk.fi). Näin paikkasi vapautuu jollekin toiselle.

Järjestämällä ruokailun tapahtumapaikalla haluamme mahdollistaa sinulle sujuvan osallistumisen Tellukseen. Kirkolta on hiukan matkaa Jyväskylän keskustan ruokapaikkoihin ja pysäköintipaikkojen etsintä saattaa viedä aikaa sekä lähtiessä että palatessa.

Ruokailu tapahtumapaikalla

  • Ennakkoilmoittautuminen ruokailuun on suljettu. 
  • Jäljelle jääneet ruokailupaikat myydään tapahtumapaikalla first come, first served -periaatteella. 
  • Päivän ruokapakettiin kuuluu lounas, päiväkahvi (kahvi/tee + suolainen/makea kahvileipä) sekä iltapala.
  • Ruokailupaketin hinta tapahtumapaikalla ostettuna on 19 €/päivä (ennakkoon varanneille 15 €/päivä).
  • Tarjoiluissa huomioidaan yleisimmät ruokavaliot. Jos emme pysty vastaamaan ennakkovaraajan erityisempiin toiveisiin, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ma 18.3. saakka. Pyrimme pitämään ovet avoimina kaikille saapujille tilojen turvallisuuden sallimissa rajoissa, mutta pääsaliin mahtuvat vain 500 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Tutustu myös Jyväskylän majoitusvaihtoehtoihin ja varaa yösijasi ajoissa.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tällä ilmoittautumislomakkeella kerätyt tiedot on tarkoitettu ainoastaan Tellus-konferenssin järjestämistä varten sekä siihen liittyviin yhteydenottoihin. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietojen tallentamisen em. tarkoitukseen. Jos haluat tarkistaa lähettämäsi tiedot, oikaista virheelliset tiedot tai pyytää tietojen poistoa, ota yhteyttä Jyväskylän helluntaiseurakunnan toimistoon (0504099170, toimisto@jklhelluntaisrk.fi).