yläbanneri

Tellus-lähetyskonferenssi

Tänä vuonna osallistuminen on helppoa; riittää kun olet tällä sivustolla lähetyksen käynnistyessä 27.3.2021 klo 16:00. Kanavat pyörivät kolmessa striimissä, joista voit valita katsottavaksi sen, mikä eniten kiinnostaa. Illan päätilaisuus starttaa klo 19:00

Days
Hours
Minutes
Seconds
Tervetuloa mukaan online-lähetyskonferenssiin!

Tervetuloa vuoden 2021 Tellus-lähetyskonferenssiin innostumaan ja varustautumaan. Työkalujen ja käytännön vinkkien lisäksi rukouksemme on, että tämän vuoden Tellus saa aikaan meissä polttavan tarpeen viedä evankeliumia kaikkeen maailmaan. 

Miten mahdollistamme sen, että evankeliumi saavuttaa koko maailman tämän sukupolven aikana? Mikä on sinun ja minun osuutemme tässä unelmassa?

Ilmoittautumalla ennakkoon vuoden 2022 Tellukseen saat etukäteen infoa ensi vuoden tapahtumasta. Näin varmistat, että sinulla on ajantasainen tieto Helsingin Saalemissa järjestettävästä Tellus-lähetyskonferenssista. Lisäksi pääset osallistumaan tapahtuman maksullisiin osioihin alennetuilla early bird-hinnoilla.

Rob Ketterling

Rob Ketterling on River Valley -seurakunnan pastori USA:sta. Hän on myös kirjailija ja intohimoinen lähetystyön puolestapuhuja. Eikä suotta, onhan seurakunnalla toista sataa lähetystyöntekijää ympäri maailmaa.

Øystein Gjerme on yksi tapahtuman pääpuhujista

Øystein Gjerme

Øystein Gjerme on norjalainen Salt-seurakunnan pastori ja Norjan helluntailiikkeen johtaja. Øystein tunnetaan pioneerihenkisenä ja innostavana puhujana, hänen sydämellään on erityisesti seurakuntien istuttaminen.

Mika Yrjölä on yksi tapahtuman pääpuhujista

Mika Yrjölä

Mika Yrjölä on Helsingin Saalem-seurakunnan pastori, lähetystyöntekijä ja visionääri. Mikan elämäntarina lähetyslapsesta lähetystyöntekijäksi ja kansainväliseksi vaikuttajaksi on mielenkiintoinen ja rohkaiseva kuvaus Jumalan uskollisuudesta ja suuruudesta.

Ohjelma

16:00-19:00 Online-kanavat kutsumuspolulle aikoville, lähtijöille ja lähettäjille

19:00 Päätilaisuus: Rob Ketterling, Øystein Gjerme ja Mika Yrjölä (päätilaisuus lähetetään näiltä sivuilta 27.3.)

Missio-osastolta löydät mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä. Sukella sisään lähetystyön maailmaan! (osasto avataan 27.3.)

Kanavat

Online-kanavissa tarjontaa kutsumuspolkuun, lähettämiseen ja lähetystyöntekijänä toimimiseen. Kanavat käynnistyvät seuraavasti:
16:00 Kutsumuspolku, kanavat 1-3
17:00 Lähettäminen, kanavat 4-6
18:00 Lähetystyössä, kanavat 7-9

Vie osoitin kuvan päälle, jotta näet lisätietoja kanavista. Linkit kanaviin avataan 27.3. klo 16:00 lähtien.

1. Kutsumuspolku, kutsumus hukassa?

Daniel ja Veera Hugin ovat huomanneet, että Jumalalla on homma hallussa, vaikka itse olisi aivan hukassa.

8. Lähetystyössä, elämää kulttuurien ja uskontojen väriloisteessa

Lepojärven perhe on elänyt monenlaisten kulttuurien keskellä. Tutuksi ovat tullee aasialainen, afrikkalainen sekä itämainen kulttuuri.

4. Lähettäminen, mistä resurssit lähettää?

Vammalan helluntaiseurakunnan rohkaiseva tarina lähetystyön kasvusta.

9. Kutsumuspolku, kutsumus koetuksella

Päivi Tuokkola menetti yllättäen aviomiehensä lähetyskentällä. Miten tällaisesta kriisistä voi selvitä ja mitä tapahtuu kutsumukselle?

5. Lähettäminen, lähetystyön uusi sukupolvi

Ari Kattainen, Petra Syväntö ja Tommi Lenho keskustelevat siitä, mitä aktioilla on saavutettu ja miten se on vaikuttanut seurakunnan lähetystyöhön?

7 a. Lähetystyössä, polku kehitysyhteistyöntekijäksi

Lauri ja Anne Sorilan mielenkiintoinen polku kehitysyhteistyöntekijäksi

6. Lähettäminen, lähetysinnon kasvattaminen seurakunnassa

Mitä täytyy tapahtua, että seurakunnassa innostutaan lähetystyöstä? Tästä ajankohtaisesta aiheesta keskustelemassa Timo Raassina ja Aarne Urvas.

9. Lähetystyössä, perhe-elämän ilot ja surut lähetystyössä

Voiko lasten kanssa lähteä lähetystyöhön? Entä miten arjen keskellä jää evankeliumille, kun pitää keskittyä myös perhe-elämään? Näistä teemoista keskustelemassa Huotarien ja Tuokkoloiden perheet.

2. Kutsumuspolku, koen kutsumusta lähetystyöhön, mitä teen seuraavaksi?

Selkeitä askeleita ja hitusen rohkeutta ainakin tarvitaan, kun lähtee tälle tielle. Mitä muuta? Aiheesta lisää Jyrki Palmin ja Juhan  Lehtosen keskustelun myötä

7 c. Lähetystyössä, polku globaaliksi ammattilaiseksi

Lea Kiiski kertoo mielenkiintoisen ja monipuolisen tarinansa globaaliksi ammattailaiseksi

7 b. Lähetystyössä, polku lähetystyöntekijäksi

Jani-Matti ja Sofia Korpela kertovat rohkaisevan tarinansa lähetystyöntekijäksi

7 d. Lähetystyössä, polku humanitaarisen työntekijäksi

Tero Mesiäislehto kertoo koskettavan ja mielenkiintoisen tarinansa humanitaarisen työntekijäksi

Missio-osasto

Tämä osasto avataan 27.3.

Avainmedia

Avainmedia on medialähetysjärjestö, joka 1) Synnyttää ja kasvattaa seurakuntia kohdemaissa pääpainopisteenä saavuttamattomat kansanryhmät. 2) Tekee lähetystyötä useilla maailman puhutuimmista kielistä ja yhteistyötä eri kristillisten järjestöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla. 3) Tavoite olla nopea, tehokas ja luotettava väylä kansojen ja yksilöiden saavuttamiseksi median keinoin.

Fida International

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama järjestö, joka tekee työtä ihmisarvon puolesta yli 50 maassa yhdessä paikallisten kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Työmme keskiössä ovat lapset ja nuoret sekä haavoittuvassa asemassa elävät ihmiset. Teemme lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja humanitaarista avustustyötä lähimmäisenrakkauden innoittamana. Välitämme Jumalan rakkautta sanoin ja teoin, ihmisiä palvellen.

IK-opisto

IK-opisto panostaa merkitykselliseen ja laadukkaaseen raamattukoulutyöhön, nuorisotoimintoihin sekä tapahtumiin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä seurakuntien ja yhteistyötahojen kanssa. Monimuotoinen lähetyskoulutus antaa työkaluja kutsumuspolulle ja tukee niin lähettäjää kuin lähtijää.

Tänä vuonna Tellus järjestetään verkossa, mutta ensi vuonna toivomme pääsevamme yhdessä kokoontumaan Helsingin Saalemilla. Ilmoittaudu ennakoon ensi vuoden Tellukseen, niin saat ensimmäisenä infot tapahtumasta sekä osallistumisesi Tellus 2022 maksullisiin osioihin on mahdollista alennetuilla early bird-hinnoilla.